Lite om vad jag gjort dom här dagarna..

MÅNDAG: Va med Vanessa, Joanna, Sebbe, Martin & Oskar, gjorde väll inte så mycket utan chillade bara runt i hovås! Sen åkte vi hem till mig i Kungälv, gick runt lite i kungälv & hade jätte kul, tjockade oss även lite på maxi! Haha de är så vi rullar!
TISDAG: Vaknade under studsmattan, waah va varmt de va! Solade & badade i min pool, sen åkte goingarna hem, jag solade lite tills Richard & Leo kom hem till mig en liten stund, goa grabbar de där! Faktiskt saknat dom :) Så drog vi ner till kungälv, dom skulle käka pizza & jag skulle fixa mina naglar! Najjs. Sen åkte ja tillbaka till Hovås för att träffa alla dom goa människorna igen. Sovde även över hos joanna för ja orkade inte åka buss hem mitt i natten.
Hahah leo i min onepiece!
IDAG (ONSDAG): Vaknade av att Vanessa ringde, låg lite i sängen & gosade med Joannas hund! Så söööt!!! Sen bestämde vi oss för att åka in till stan, jag la undan lite saker som jag ska köpa imån! & så åt vi buffe på pizza hut, mums va gott det va! Sen åkte jag hem, de tog en timme för de va jätte mycket kö.. Nu sitter jag här & ska strax äta! Hahaa

Postat av: Anonym

ska du flytta till tjuvkil eller inte ? :)

2011-06-29 @ 20:41:19
Postat av: Anonym

var fixade du dina naglar & är det dina riktiga naglar eller lösnaglar? :) svara gärna i ett inlägg, har ingen blogg!

2011-06-29 @ 22:28:12
Postat av: inte saxen

du ser mycket snyggare ut med onepicen så där

2011-06-29 @ 23:23:44

Kommentera:

Vad heter du?:
Besökare?
E-postadress: (bara jag ser)

Har du blogg?:

Kommentera sötnos!:

Trackback