hissar&dissarlistaHunter stövlar - Snygga och riktig sköna, dom är faktist bra nu när det är snö med(a) haha man blir inte så blöt! Synd bara att dom kostar så mkt:(

Bärbar data - Älskar att ha en bärbar data, man kan sitta vad man vill man kan ju lix ha den i sängen om man inte orkar gå upp till skrivbordet precis innnan man ska sova? Om ni ska köpa ny data, köp en bärbar! Ja lovar att ni kommer ångra er om ni inte köper:)

Paradise hotell - Många säger att det bara är en "dålig dokusopa" men det är mycket mer, om man bara sätter sig ner och kollar på det så kommer ni förstå, jag vill bara se mer mer oh mer hela tdn. LÖÖVE IT!"Kända" bloggarnas upptadering - Jag kan förstå att dom vill ha ett "privat" liv men om man äger typ en av sveriges största bloggar måste man väll ändå försöka uppdatera mycket varje dag? Men jag bryr mig egentligen inte men dom tappar ju bara läsare lix..

Att jag inte kan ladda ner photoshop - Jag har frågat jätte många som har det men antingen svarar dom inte eller så har dom någon skiva som dom har laddat ner ifrån? Någon gullig som kan hjälpa mig ladda ner eller om ja kan få låna någon skiva? Så är ni sötast!


HEHEHEHEHHE ja kommer inte på något mer.. Suger ganska mycket på att komma på sånna här saker, men om ja kommer på lite grejer så lägger ja självklart upp det! PUSS


Postat av: julia

sötnos ! (L)

du vill inte ha en frågestund ? :D

2010-01-23 @ 21:28:20
Postat av: derru :)

PARADISE(L)

2010-01-23 @ 21:30:31
Postat av: sara

funkar ju att ladda ner GIMP istället också, det går att fixa mycket där :) eller så kan du ju ladda ner såna testversioner på olika PS på adobes hemsida som man får ha i typ 30 dagar?

2010-01-23 @ 23:21:48
URL: http://endastsara.blogg.se/
Postat av: bajs

haha det kostar typ 1000 eller nåt sånt att köpa en sån photoshop skiva o man kan bara laddar ner dåligare versioner men den riktiga finns bara på skiva :)

2010-02-09 @ 15:45:34

Kommentera:

Vad heter du?:
Besökare?
E-postadress: (bara jag ser)

Har du blogg?:

Kommentera sötnos!:

Trackback