Seriöst ja blir fan sur nu!

Tror ni seriöst att ja är glad för min pappa har dött? Att han har fått lida i 38 år. Ja men självklart är ju jätte glad. Ni förstår inte, jag gråter inombords varje f*cking dag, varje sekund. Du känner fan inte min pappa &du vet inte hur han skulle reagera så säg inget! &jag gör de för min mamma, min familj. Hon jobbar massa extra för att försörja mig &min bror så ja hjälper fan bara familjen. Har ja sagt att ja ska slösa de på kläder osv? Ja ska spara så ja kan ha de sen när ja köper lägenhet, körkort osv. Så kom fan inte att säg att ja inte bryr mig att min pappa har dött
Här är 2 andra inlägg om min pappa. För ja är ju verkilgen så glad!
http://duvetmarie.blogg.se/2010/november/svar-pa-tal-pappa.html#comment
Hittar fan inte de andra..

Postat av: wilmaaaa you knooow

Bry dej inte om sånna kommenatrer, det är ju själv klart att du inte är glad över det, det måste ju folk fatta...Men till min fråga - Kan du göra ett inlägg om det där shampoot som gjorde så ditt hår blev jätte långt, typ vart du köpte det, hur mycket det kostade och hur länge man behöver andvända det för att det ska bli längre eller ah typ, du fattar !

skulle uppskattas !

kram :)

2010-12-04 @ 18:42:54
Postat av: wilmaaa you knooow

bry dej inte om sånna kommentarer, klart att du inte är glad över det lixom, folk borde fatta bättre..men till min fråga - kan du skriva ett inlägg om det shampoot som gjorde at ditt håt blev mke längre , typ vart du köpte det, hur mycket det kostade och hur mycket det växer en viss tid, eller ah typ,, du fattar!´

skulle uppskattas !!

kram :)

2010-12-04 @ 18:49:24
Postat av: wilmaaaa igeeennn...

ojj råkade skriva 2 kommentarer, hehe det hände nåt konstigt så jag såg inte den första kommentaren så jag skrev en ny hehe ;)

2010-12-04 @ 18:50:38
Postat av: Evelina

Nej men Gud att man ens skriver så! Jag är nästan säker på att den personen ångrar vad han/hon skrev. När jag läste om din pappa och det du hade skrivit blev jag jätte ledsen! Jag tänkte mig in i din situation. Det borde andra också göra! Det är bara folk utan känslor som skriver sånna saker!

2010-12-04 @ 20:21:36
Postat av: Evelina

Nej men Gud att man ens skriver så! Jag är nästan säker på att den personen ångrar vad han/hon skrev. När jag läste om din pappa och det du hade skrivit blev jag jätte ledsen! Jag tänkte mig in i din situation. Det borde andra också göra! Det är bara folk utan känslor som skriver sånna saker!

2010-12-04 @ 20:21:59
Postat av: sofia

förstår att du inte kan skita i såna här kommentarer, man bli ju irriterad, det hade jag också blivit.. Men ta inte åt dig av den idioten som skrivit det där. Jag vet säkert inte hur du mår för jag har själv inte en pappa som dött, men jag förstår såklart att du är sjukt ledsen din stackare..

men du ska veta att du är en sjukt söt tjej och verkar jätte snäll! <3

2010-12-04 @ 20:40:26
URL: http://sofiafehrling.blogg.se/
Postat av: rebecka

strunta i det marie<3 alla förutom någon äcklig idiot förstår dig! finns alltid min lilla flicka, saknar dig :(<3

2010-12-05 @ 13:37:12
URL: http://rebeckaasoon.blogg.se/
Postat av: olivia

hej marie, du känner inte mej men asså jag förstår nog inte direkt hur du känner men nästan, jag har förlorat två småsyskon när jag var liten... jag vet lite hur det känns. ta inte åt dej av sånt det är bara idioter som skriver sånt som inte har nått liv! jävla person, hatar han/hon redan! den personen fattar nog inte att du har några känslor.

kramar från mej <3

2010-12-05 @ 22:16:41

Kommentera:

Vad heter du?:
Besökare?
E-postadress: (bara jag ser)

Har du blogg?:

Kommentera sötnos!:

Trackback